Namn: Tåve
Född: 1992-03-23
Stjärntecken: Vädur
Familj: Pappa, Mamma, Lillebror
Ögonfärg: Blå
Längd: 160 cm
Smeknamn: Tofflan
Favoritmat: Mammas baconröra
Favoritdricka: Läsk, cider och te
Favoritgodis: Saltlakrits
Favoritfärg: Svart, röd
Roligt minne: Min första danstävling
Favoritdjur: Katt
Musik: Hanoi Rocks, Alice Cooper
Idol: Hanoi Rocks
Bästa film: Stayin' Alive, Tjejen som Föll Överbord, Bernie
Favoritresa: Brasilien
Bild som liten: Klicka
Egen Website: www.tave.se


Tja!

Det är jag som är Tåve. Kul att du tittade in på vår sida. Hoppas du gillar den, vi har jobbat hårt för att göra den så bra som vi kan!

Förut hade jag en katt som hette Torben. Han var världens gulligaste Perserhane, och han blev 15 år. Jag blev ganska ledsen när han dog, han hade ju alltid funnits hemma i hela mitt liv...det kändes jättekonstigt att inte ha honom springandes runt benen.

Men nu har vi en ny katt, det är också en Perser, men det är en tjej. Hon är jättesöt, svart och vit och heter Trixi Belle!

Jag har haft en hamster också. Den hette Cool. Jag skulle vilja skaffa en ny, men det vill inte mina föräldrar. Dom säger att blanda en kattunge och en hamster kan bara leda till trubbel. Hmm...

I skolan går jag i musikklass, jag gillar sången och musiken men det är jobbigt med matte (tråkigt!) ;-)

Jag spelar gitarr också. Det är kul men svårt, för jag har så korta fingrar!

Sen gillar jag att dansa. Jag tränar dans på Laisings Dansinstitut, och i höst ska jag gå på Lasse Kuhlers också. Jag har dansat ända sen jag var två år, och förut så tävlade jag lite i disco. När jag ställde upp i mitt första SM kom jag etta i min klass! Det var jättekul.

Jag har många kompisar, och vi brukar gå på bio och shoppa kläder och godis. Det är kul att gå till affären utan morsan och farsan, för då kan man bestämma själv vad man vill göra. Annars är jag ofta i mitt rum och lyssnar på musik och slappar.

Det är superkul att vara med i Peaches! När vi skulle uppträda för första gången (det var i Borås) var det pirrigt men ändå roligt. Sen körde vi på hela sommaren, så nu är det bara roligt att uppträda. Det är kul att sjunga i studion också. Men det är svårt att veta hur det kommer bli när låten är färdig, i bland känner man nästan inte igen den från den första demon.

Förra året var vi mycket i Norge och spelade. Vi hade kämpegöy (stavas det så?)! Alla i Norge var jätteschyssta, hoppas vi får komma tillbaka snart.

Mina största idoler heter Hanoi Rocks. Det är ett glamrock band från Finland. Inte samma musikstil som vår direkt, men jag gillar hårdrock också. Det är nog för att mina föräldrar är gamla hårdrockare och dom lyssnar jämt på det hemma. Sångaren i Hanoi heter Michael Monroe och han är jättebra på scenen! För ett tag sen spelade dom i Skåne, och då var jag där. Jag hade jätte-tur och fick träffa hela bandet på hotellet och i deras loge innan spelningen. Innan jag skulle träffa dom var jag så nervös att jag rev sönder en plastpåse i småbitar! Men efteråt var jag bara väldigt lycklig. Här är en bra bild på dom.

När vi gjorde "Fritt Fall" var det meningen att jag och Isa skulle sjunga själva på en låt var. Tyvärr blev inte min låt riktigt färdig, så den kom inte med på albumet. Det var lite tråkigt...

Men jag har jobbat med den under sommaren och nu är den klar! Jag släpper den på singel nu i höst, och om du vill höra ett smakprov kan du klicka här. Så fort den är släppt kommer det stå här på sidan, och den kommer finnas att köpa här oxå. Hoppas ni gillar den!!